• Grasbroekerweg 65
    6412 BC Heerlen
  • 045-5690908
  • info@mvplus.nl

Neem vrijblijvend contact op
045-5690908

verbouw

Altijd al gedroomd van een ruime aanbouw aan uw woning? Wilt u misschien een extra kamer laten maken op het dak van uw garage? Een nieuwe vleugel aan uw kantoorpand? Of heeft u een oude woning gekocht en wilt u die helemaal moderniseren?
Bent u als leerkracht, bestuurslid of anderszins aan een school verbonden en bent u het erover eens dat het gebouw niet meer voldoet aan de eisen van de huidige tijd?

Met al deze wensen kunt u bij maaiveld+ terecht. Wij bouwen en verbouwen, met een sterke focus op de grotere projecten. Als de opdracht bijvoorbeeld louter het vernieuwen van een toiletruimte betreft, dan waarderen wij het zeer dat u aan ons heeft gedacht bij het kiezen van een bouwbedrijf, maar waarschijnlijk zullen wij bedanken voor de eer. Onze expertise en onderscheidend vermogen ligt namelijk vooral in de omvang en complexiteit van een verbouwproject. Dan gaat het om projecten als de realisatie van een complete aanbouw, een andere indeling aanbrengen in een woning, bedrijfspand, school- of kantoorgebouw.

En wat die vernieuwing van de toiletruimte betreft: als de opdrachtgever een woningstichting is die ons vraagt om de toiletruimtes in 40 huurwoningen of in een appartementencomplex te vernieuwen, dan doen we dat wel heel graag.

 

 

Renovatie woonhuis Hulsberg

DS 08_collage2 (Custom)